Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالعظیم فریدون، امروز (جمعه) در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا، ضمن بیان اینکه از ابتدا موافق برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب بود، اظهار داشت: سهم کودکان در این نمایشگاه‌ها خیلی کم است، زیرا بچه‌ها نمی‌توانند به صورت مستقل خرید کنند و خانواده‌هایشان باید این کار را انجام دهند. در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران مبلغ و تعداد خرید کتاب در این حوزه نسبت به حوزه‌های دیگر ناچیز بود؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم که به صورت مستقل برای کودکان و نوجوانان نمایشگاه مجازی کتاب برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به مزایای این پیشنهاد، توضیح‌داد: با این کار می‌توانیم مشارکت آموزش و پرورش و سایر نهادهای فرهنگی دیگر مرتبط با کودکان مثل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بخش کودک نهاد کتابخانه‌های عمومی را داشته باشیم تا سهم بچه‌ها بیشتر شود.

وی با بیان اینکه بزرگسالان می‌توانند نیاز خود به کتاب را به راحتی در یک جست‌وجوی اینترنتی ساده تامین کنند، عنوان کرد: ما امروز به صورت محدود سایت‌های فروش کتاب کودک و نوجوان داریم و آن‌هایی هم که فعال هستند سهم زیادی در حوزه کتاب نداشته و مخاطبان زیادی ندارند. در این زمینه پیشنهاد می‌کنم که مجموعه‌ای از فعالان بخش‌های مختلف نشر در طراحی، برنامه‌ریزی و اجرای حوزه‌های مختلف هنگام تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته باشند تا بتوانیم از تجربه و نظرات آن‌ها بهره‌مند شویم؛‌ این حضور برای دولت مفید است زیرا هزینه‌ها را کاهش می‌دهد و اشکالات هم به حداقل می‌رسد.

رئیس انجمن ناشران کودک و نوجوان ضمن اشاره به امکانات و مزایای نمایشگاه مجازی کتاب، بیان‌داشت: این رویداد زمینه‌ای فراهم کرده است که حتی در دوردست‌ترین نقاط مختلف کشور مخاطبان بدون پرداخت هزینه پست‌، کتاب‌های خود را با تخفیف تهیه کنند. این موضوع یک امتیاز ویژه برای مخاطبان به شمار می‌رود اما مساله اینجا است که اطلاع‌رسانی به شهرها و روستاهایی که شاید حتی یک کتابفروشی هم نداشته باشند باید به صورت گسترده انجام شود تا این خلاء جبران شود؛ هر چند که معتقدم مستقل کردن ویترین فروش برای کودکان و نوجوان تا حدی زیادی به این موضوع کمک می‌کند.

فریدون در پایان با بیان اینکه امروز با وجود ویروس کرونا، نمایشگاه مجازی باری از دوش نمایشگاه فیزیکی کم می‌کند، گفت: با توجه به احتمال برگزاری نمایشگاه فیزیکی در سال آینده به‌نظرم این رویداد می‌تواند نیاز بخش عمده‌ای از مخاطبان را برای سال آینده برطرف کند.

دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران از سوم بهمن‌ماه آغاز می‌شود و تا دهم بهمن‌ماه ١٤٠٠ به مدت هشت روز ادامه خواهد داشت. علاقه‌مندان برای بازدید و خرید کتاب می‌توانند به سایت خانه کتاب و ادبیات ایران مراجعه کنند.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران اختصاصی ایرنا مصاحبه اختصاصی ناشران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران اختصاصی ایرنا مصاحبه اختصاصی نمایشگاه مجازی کتاب تهران اختصاصی ایرنا مصاحبه اختصاصی ناشران نمایشگاه مجازی کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۵۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد بازدید کرد.

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بازدید از دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، اظهار کرد: باید اعتراف کنم حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی که مقام معظم رهبری قبل و بعد از انقلاب اسلامی فرمود‌ه‌اند در این نمایشگاه ظهور و بروز یافته است و این حرکت در مسیر این تمدن را امروز مشاهده می‌کنیم.

وی ادامه داد: این عزیزان در نوجوانی در حوزه‌های مختلف محیط زیست، دارو‌های گیاهی، علوم پایه و مهندسی پزشکی دستاورد‌های فناورانه خود را به نمایش گذاشته‌اند که مسرت‌بخش و امیدآفرین است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر حمایت از دستاورد‌های پژوهشی دانش آموزان سمپادی بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر دستگاه‌ها باید تلاش کنند که از این دستاورد‌ها حمایت شود تا این نسل خوش‌فکر انگیزه بیش از پیش پیدا کند.

خسروپناه گفت: مباحث علمی و دانشی یک بخش است، بخش دیگر بینش است، دانش و بینش، علم و ایمان دو بال هستند باید دانش و بینش ارتباط داشته باشند تا اگر شبهاتی داشته باشند برطرف و استعداد‌های علمی شکوفاتر شود، باید از معلمان و مدیرانی که باعث شکوفا شدن این استعداد‌ها شده‌اند، سپاسگزاری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فروش غیرحضوری نمایشگاه کتاب + آدرس سایت و جزئیات
  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ارگان‌زدگی؛ گریبان‌گیر نمایشگاه کتاب است